De AI Academy, een initiatief van Howest - Hogeschool West-Vlaanderen en Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen, is een seminariereeks die de believers en sceptici van Artificiële Intelligentie (AI) met elkaar connecteert. De Academy richt zich specifiek tot ondernemers en kaderleden en heeft als doel hen klaar te stomen voor een toekomst waarin AI een prominente rol zal vervullen. We bieden een inspirerend en interactief platform aan innovatieve denkers, dromers en doeners, maar ook aan technologische experten en wetenschapper. Bent u klaar voor deze AI-ontdekkingstocht?

We commit ourselves to enrich your business with valuable insights in artificial intelligence.

Howest en Voka - West-Vlaanderen willen met de AI Academy een antwoord bieden op de stijgende vraag naar kennis over en vaardigheden in AI voor zowel de bedrijfswereld als voor de consument. Met dit initiatief willen we laten zien welke toegevoegde waarde en impact AI kan hebben op uw organisatie, zodat u concrete issues doordacht zal kunnen benaderen, geïnformeerd beslissingen kan maken, maar ook gesterkt wordt in uw overtuiging om in te zetten op AI. De sterkte van deze AI Academy is haar unieke aanpak: de integratie van wetenschappelijke kennis, maatschappelijke inzichten en de raakvlakken specifiek voor bedrijven.

WAT ONZE MAATSCHAPPIJ NODIG HEEFT

Experten die …

  • AI kennis en vaardigheden op een betrouwbare, efficiënte en hands-on manier kunnen toepassen op de uitdagingen die zich vandaag of morgen zullen stellen.
  • AI kritisch benaderen en tegelijk een helikopterzicht behouden over de impact van AI op economie en maatschappij.
  • innovatie en verandering brengen en zichzelf en hun teams klaarmaken voor de toekomst. Deze experten zijn de AI-goeroes van onze maatschappij.
  • ervaren gebruikers en kritische aanhangers zijn van AI-toepassingen. Zij weten perfect wanneer AI best wel of niet wordt ingezet.

Seminar Hangar K

ontdek onze seminaries